Zakelijk & Vastgoed

Bij zakelijke investeringen en transacties zijn wij graag uw klankbord. Wij adviseren vanuit onze expertise over het benutten van kansen en het beperken van risico’s, ook als het om vastgoed gaat. Als actieve sparringpartner helpen wij u graag om uw zaken naar behoren te regelen en die vast te leggen. Daarbij streven wij ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Net als u zijn wij zo goed als onze laatste prestatie. Dus verplichten wij ons tot het beste resultaat.

Wilt u meer weten?

Of heeft u andere vragen over onderwerpen in de zakelijke sfeer?
In een eerste gesprek bespreken wij eerst uw wensen en behoeften. Aan de hand hiervan geven wij u een duidelijk beeld van de verdere aanpak en de kosten. Maak een persoonlijke afspraak.

mr. Kevin Arsenault (0252) 433943
mr. Gerard Schrama (0252) 433944
Voor informatie over nieuwbouw terecht bij:
Ad Vink (0252) 433942

Klant aan het woord

De verkoop van een bedrijfspand binnen de familie heeft heel wat voeten in de aarde. Het heeft de emoties soms best hoog doen oplopen. De rust, tijd, aandacht en oprechte interesse van de heer Schrama was groot. De voor- en nadelen zijn besproken en in alle rust alle vragen beantwoord. Na het passeren van de akte gaat onze familie met een goed en positief gevoel de toekomst in.
De heer R. Turk, Sassenheim: een zakelijke transactie binnen de familie is goed begeleid