Wonen & Leven

Zowel bij de aankoop als verkoop van een woning krijgt u met ons te maken. Bij aankoop voor de hypotheekakte en bij verkoop voor het waarborgen van de financiële afhandeling. Doorgaans komen wij pas in beeld wanneer de handtekeningen worden gezet. Maar wij kunnen u al in een eerder stadium helpen bij het nemen van de juiste beslissingen met betrekking tot uw toekomstige financiële verplichtingen. Daardoor kunt u behoorlijke besparingen realiseren.

Wilt u meer weten?

Of heeft u andere vragen in de woon- of leefsfeer?
In een eerste gesprek bespreken wij eerst uw wensen en behoeften. Aan de hand hiervan geven wij u een duidelijk beeld van de verdere aanpak en de kosten. Maak een persoonlijke afspraak.

mr. Loes van der Poel (0252) 433948
mr. Kevin Arsenault (0252) 433943
Voor informatie over nieuwbouw kunt terecht bij:
Ad Vink (0252) 433942

Klant aan het woord

Een appartement kopen doe je niet dagelijks. Dan is het wel zo prettig dat alle officiële zaken goed duidelijk zijn. In heldere en begrijpelijke taal is mij alles uitgelegd. De hele overdracht is daardoor makkelijk en soepel verlopen. Én de notaris beschikt over een dosis humor wat zorgde voor een informele sfeer. Hierdoor is ook dit deel van de aanschaf van mijn appartement een leuk moment geworden.
De heer S. Does, Sassenheim: een tevreden eigenaar van een appartement